Het gemak van EasyLoader

Het gemak

Moet u met uw bestelbus regelmatig zware goederen laden en lossen en wilt u een laadklep die niet in de weg zit wanneer u hem niet nodig heeft? Zijn de inspectie- en onderhoudskosten van een traditionele, hydraulische laadklep een belemmering voor het verhogen van uw productiviteit? EasyLoader is voor u de oplossing.

De naam EasyLoader zegt het al: het is gemakkelijk in gebruik. Als de laadklep aan de onderkant van het dak zit, kunt u eenvoudig in- en uitstappen. Als u de laadklep gebruikt, bedient u deze volledig elektrisch. Net als het uitklappen gebeurt ook het inklappen in enkele seconden. Aangezien het systeem volledig elektrisch wordt bediend (via de accu of een aparte batterijpack), maakt het geen gebruik van hydrauliek. Hierdoor kan er geen olie of ander vloeistof lekken, is er geen lkp-keuring nodig en is er nauwelijks onderhoud nodig.

Met een EasyLoader in uw bedrijfswagen kunt u zwaardere goederen transporteren en is de laadruimte toch eenvoudig bereikbaar indien er een klein pakket gepakt moet worden.

Sinds 2007 heeft EasyLoader haar laadsysteem al bij honderden tevreden gebruikers geïnstalleerd.

Bekijk de film
Heckklappe tailgate laadklep easyloader tegen het dak

Opgeborgen onder het dak, dus niet in de weg

De EasyLoader is de on-demand oplossing die er is wanneer u hem nodig heeft. Hij wordt ingeklapt tegen de binnenkant van het plafond van uw bedrijfswagen, zodat de vloer en achterdeuren van uw bus vrij blijven wanneer u hem niet nodig heeft. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel handmatig laden en lossen, terwijl u voor zwaardere lasten een laaddok of heftruck kunt gebruiken.

Als u dergelijke voorzieningen niet bij de hand heeft kan de EasyLoader het zware werk voor u doen. U verspilt dus nooit meer waardevolle tijd omdat u moet wachten op hulp voor het lossen van die zware vracht uit uw bestelbus. En met zijn extreem lage eigengewicht biedt de EasyLoader u meer laadvermogen dan traditionele oplossingen.

Heckklappe tailgate laadklep easyloader tegen het dak roof

Weinig onderhoud en makkelijk te plaatsen

Het slimme, gepatenteerde interne opbergsysteem en het elektrische aandrijfmechanisme hebben slechts een enkel uurtje onderhoud per jaar nodig.

Doordat de Easyloader intern wordt opgeborgen, is het systeem beschermd tegen lichte verkeersschade en vuil, waardoor de levensduur van de Easyloader wordt verlengd en zowel uw laadklep als de vracht schoon blijven.

Dankzij het modulaire ontwerp en de eenvoudige montage kunt u uw EasyLoader gemakkelijk overzetten van de ene naar de andere (even grote) bestelbus.