easytracker

Instructies EasyTracker

De EasyTracker is een product op basis van het nieuwste Bluetooth 4.0-energieverbruik. De EasyTracker kan worden vastgemaakt aan een sleutelbos, handtas of andere voorwerpen die gemakkelijk kunnen worden verloren. Middels een app op uw smartphone kan u de EasyTracker eenvoudig vinden indien u uw voorwerp bent verloren. Tevens kan de EasyTracker worden gebruikt voor het vinden van uw telefoon, het maken van een selfie en het vastleggen van een locatie. Meer hierover leest u in onderstaande instructies:

 

Download de app iSearching
(verkrijgbaar in zowel de App Store als in Google Play)

Druk de EasyTracker voor 3 secondes in en u hoort dan 2 piepjes.

Zet Bluetooth aan op uw telefoon en open de iSearcing-app.

Ga naar ‘Apparaat’ of ‘Device’ (linksonder in de app) en klik
op ‘Verbinding’ of ‘Connect’.

Achter de naam van de EasyTracker komt nu een button
met de tekst ‘Alarm’.

De EasyTracker en uw mobiele telefoon zijn nu aan
elkaar gekoppeld.

 

EasyTracker kwijt
Indien u uw voorwerp met de EasyTracker kwijt bent, kunt u de EasyTracker eenvoudig opsporen door op de button ‘Alarm’ te klikken. De EasyTracker maakt nu een hard geluid.

 

Uitzetten en telefoon zoeken
U kunt de EasyTracker uitzetten door deze 5 secondes in te drukken, totdat u een lange piep hoort. Er is dan geen verbinding meer met de telefoon. Maar uw telefoon gaat dan nog wel een geluid maken, waardoor u eenvoudig uw telefoon kan zoeken.

 

Camera
Klik in de app op de knop ‘Camera’ of ‘Photography’ om de camera te gebruiken voor het maken van selfies.

 

Locatie opslaan
Klik één keer op de EasyTracker om uw huidige locatie op de kaart op te slaan. De opgeslagen locatie kan worden teruggevonden in de ‘Location List’ onder ‘Location’. Altijd handig als u wilt noteren waar u bijvoorbeeld de auto heeft geparkeerd.

U vindt alle instructies met afbeeldingen ook in de app (rechtsonder).